Zonnepanelen huren

 

Wilt u van alle voordelen van zonnepanelen genieten zonder dat u één cent moet investeren? 

Kies dan voor zonnepanelen op huurbasis. U houdt (Spaar)geld over voor leuke dingen - of om uw huis extra duurzaam te maken; En dat is slim, makkelijk en comfortabel : 
Kijk maar even mee  : 

 • Laat Soly zonnepanelen installeren op uw dak.
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de opgewekte energie.
 • Geniet bovenop van een opbrengstgarantie. is de opgewekte energie lager dan berekend, met een marge van 5% op de vooraf gecalculeerde opbrengst? Dan krijgt U het verschil van ons terug.
 • U huurt de zonnepanelen voor 10 jaar. Daarna zijn de zonnepanelen voorgoed van U en zult u nog jaren besparen.

Zonnepanelen Zonder investering

Direct besparen en verduurzamen

Zonnepanelen huren is dé oplossing als u wilt genieten van alle voordelen van zonnepanelen, maar uw spaargeld liever anders besteedt. En weet u wat nog het beste is? De energiekosten dalen direct. Uw spaargeld blijft niet alleen stabiel, maar u spaart ook elke maand meer. Ontdek hier alles over de kosten van zonnepanelen.

En ook mooi meegenomen: omdat Soly tijdens de huurperiode eigenaar blijft, draagt u geen enkel risico. Een extra garantie dat we alleen werken met de beste materialen, fabrikanten en installateurs.

 

 

Garantie, onderhoud en verzekering

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Perfect. Dan zit uw werk erop. Soly doet de rest. En we zorgen bovendien dat u altijd zeker bent van een maximale opbrengst tegen een minimale inspanning. Geniet van uitgebreide onderhoud en service, verzekeringen en de maximale opbrengst.

U kunt het huurcontract elke maand probleemloos opzeggen. Hoe werkt dat? U betaalt dan gewoon de resterende waarde van de zonnepanelen. Zónder extra administratieve kosten of andere kleine lettertjes.

 

Zonnepanelen huren in  3 stappen

 1.  Gratis advies
  Binnen 24 uur nemen wij contact op om uw wensen en alle opties te bespreken
 2. Persoonlijke offerte
  Na het gesprek ontvangt u van ons direct een offerte, met daarin een overzicht van de kosten en alle details voor uw woning. 
 3. Zonnepanelen installatie
  De installatie van uw zonnepanelen duurt 1 dag. Vooraf krijgt u een checklist zodat u precies op de hoogte bent. 

 

Klik hier voor uw persoonlijke afspraak