FEIT

De uitbraak van het coronavirus heeft bij heel veel verenigingen en sportclubs voor een financiele opdoffer gezorgd. Wegvallende inkomsten en doorlopende kosten zorgen ervoor dat het water veel verenigingen aan de lippen staat. 

Nu daarboven op de energie crisis ....... 

OPLOSSING

Wij hebben in samenwerking met onze partners een concept ontwikkeld om de verenigingen te helpen deze problemen op te lossen.

Wil je hierover meer info of ben je lid van een club of vereniging die wel een extra sponsor kan gebruiken? Contacteer ons dan en vermeld de gegevens van de club die onze hulp nodig heeft.

KILL YOUR BILL heeft slechts 1 doelstelling. Ervoor zorgen dat jullie, onze klanten geld kunnen besparen. Wij maken gebruik van de uitgebreide ervaring en kennis van onze partners. Het resultaat is dat onze klanten minder betalen. Voor ons is het onze passie.
Wij bieden besparingsadvies aan voor allerlei abonnementen en maandelijkse kosten.

 

Wij persoonlijk voelden steeds meer dat ons maandelijks budget onder druk kwam te staan. Om hier iets aan te doen zijn we op zoek gegaan waar we konden besparen. Hier nog een extra inkomen aan over houden was een leuke verrassing. Dankzij onze eigen zoektocht hebben we betrouwbare en eerlijke partners gevonden die onze visie delen.

 

KILL YOUR BILL zoekt steeds naar nieuwe deals. 

Oscar  is onze besparingsdienst voor zowel residentiële als zelfstandige klanten.

 

Ook Zonnepanelen, batterijen & laadpalen bieden we aan voor al onze klanten. Hiervoor hebben onze partners de keuze gegeven aan de klanten voor een huur- of koopformule. Het besparingsadvies voor de abonnementen voor de huur van onze zonnepanelen is werkelijk uniek.

VOORDELEN VOOR DE CLUB

Op elke dienst die uw leden zullen gebruiken krijgt de vereniging een bedrag , en jaarlijks wordt ook een terugkerende sponsoring voorzien.

 

Wenst u meer info contacteer ons dan snel via ons contactformulier